Mega Fortune – vinst på mobilen

Den ultimata presenten har delats ut i dagarna – NetEnt’s Mega Fortune Jackpot på hisnande 8.6 miljoner Euro! Ingen dålig summa att få överförd till kreditkortet eller bankkontot.

Vinnaren är en 30-årig svensk spelare som via mobiltelefonen spelade han €1.50 spins på Mega Fortune när hjulen snurrade helt rätt och han lyckades vinna den största jackpottvinsten någonsin på mobilen!

”Jag var fullständigt mållös och förstod inte vad som hände”, säger den nya multimiljonären Alexander från Stockholm, när Net Entertainment får tag på honom för att gratulera. ”Det var sent och min fru hade redan gått och lagt sig, men jag var tvungen att väcka henne för att fira”.

Och vad han tänker göra efter ett så livsavgörande ögonblick? Jo, ta ett djupt andetag innan han börjar spendera verkar det som:

”Jag tänker ligga lågt till en början, men huslånet ska betalas av och sen blir det några trevliga semesterresor. Det blir troligtvis svårt att undvika en ny bil också” säger Alexander.

För några dagar sen lyckades även en 42-åring dra in 3.2 miljoner Euro på systerjackpotten hos Net Entertainment, Mega Fortune Dreams.

”NetEnt’s spel är spännande, underhållande och belönar våra spelare och det är fantastiskt att vi fått ännu ett rekord med den här jackpotten vunnen via mobilen”, säger Simon Hammon från Net Entertainment. ”Våra spel har betalat ut över 13 miljoner Euro på drygt en vecka – den perfekta tidiga julklappen.”

Mega Fortune

Mega Fortune Över 30 miljoner

Nu är Jackpotten på Mega Fortune uppe på enorma nivåer igen. Eller vad sägs om att vinna 30 miljoner kronor så här lagom till sommaren? Med överföring via Trustly har man dessutom pengarna på bankkontot inom några minuter. Med kreditkort kan det dock ta några dagar. För att hitta bästa villkoren gäller det att jämföra precis som man kan göra hos jamforkreditkort.nu när man är ute efter ett bra kreditkort.

Det är mer än 13 veckor sedan som den senaste Mega Fortune Jackpotten betalades ut till en svensk spelare på Leo Vegas Casino. Utbetalningen den gången låg på €2,500,000 och nu är den alltså ännu större! När jackpotten uppnått dessa nivåer så brukar fler och fler bli intresserade av den vilket gör att den kommer börja växa ännu mer och ännu snabbare. Den största Mega Fortune Jackpotten någonsin låg på finfina €17,900,000.

Det finns även statistik som visar på att Mega Fortune Jackpotten normalt utlöses var 13e vecka, så om vi ska tro på detta är det snart dags igen.

Kan du hålla dig borta? Vi tänker i alla fall bege oss till LeoVegas och spinna loss lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.