ComeOn firar Thunderstruck 2

Thunderstruck IIKlassikern Thunderstruck 2 har landat i mobilcasinot hos ComeOn. I den här videoautomaten får du träda in i de gamla asagudarnas värld och förhoppningsvis hitta stora skatter. För att fira denna nyhet har ComeOn finfina bonusar och andra erbjudanden i dagarna två. Bland annat får du en mängd free spins och kan delta i en lukrativ turnering. Här är hela schemat för festligheterna. Gå in på ComeOn direkt för att inte missa något.

Torsdag

  • Kl. 10-12 Hämta 5 free spins på Reel Rush i datorn eller i mobilen. Det är bara att logga in och spela gratis. Vinsterna räknas som riktiga pengar, det vill säga att de inte har några omsättningskrav.
  • Kl. 12-16 Spela Thunderstruck 2 antingen på datorn eller i mobilen. Om du vinner minst 250 kr på ett snurr vinner du i tillägg 25 ytterligare free spins på Reel Rush.
  • Kl. 16-24 Få en reloadbonus på 25 procent upp till 500 kr.
  • Fredag Kl. 10-15 Spela på Reel Rush och/eller Thunderstruck 2 och få tredubbla ComeOn-poäng. Givetvis kan du spela både på datorn och på mobilen. Kl. 15-19 Plocka upp mobiltelefonen och hämta 5 free spins på Reel Rush. Eventuella vinster räknas som riktiga pengar. Kl. 19-24 Ta del av 50 000 free spins i en turnering på Reel Rush. De 50 spelare som lyckas bäst på spelandet vinner 100 free spins. Gratissnurren aktiveras kl. 18 på lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *