Marie vann en Mini One på Mr Green

Mr Green

Marie vann en Mini One på Mr Green och det finns en bil kvar att vinna. Du har väl inte missat Mr Greens kampanj under januari där du har chansen att vinna bilar och mycket annat smått och gott? Vi går nu in i den tredje veckan på kampanjen och än finns en Mini One kvar att vinna. Samtidigt har Mr Green presenterat sin första vinnare. Det blev spelaren Marie E som blev den lyckliga vinnaren av en sprillans ny Mini One i racinggrönt och med alla möjliga finesser!

En chockad vinnare utan körkort!

Marie E, som är hemmahörande i Stockholm, blev minst sagt chockad när Mr Green ringde upp henne för att berätta om vinsten. Först trodde hon att vinnarsamtalet var ett skämt, men det gick snart upp för henne att hennes spelande på Mr Green hade gett henne en mycket speciell vinst. Lite kuriosa är att Marie inte har något körkort. En bättre morot att skaffa ett är väl svår att hitta?

Gör insättningar och spela på slots

För att ha chansen på den sista bilen ska du under den här veckan (16-22 januari) samla på dig lotter och sedan hålla tummarna för att ditt användarnamn dras ur den virtuella tombolan nästa vecka. Du får en lott för varje insättning på minst 200 kr som du sedan också omsätter på videoslots och spelautomater. Du kan självklart samla på dig hur många lotter som helst. Om du inte är medlem på Mr Green får du automatiskt en lott när du registrerar dig och aktiverar ditt konto.

För din första lott krävs alltså ingen insättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *